Al meer dan 1000 euro voor het redden van de neushoorn dankzij jullie! En daar zijn wij ontzettend trots op.


In 2018 is Rhino Wallet gestart met de online verkoop van pasjeshouders en creditcardhouders. Waarom precies lees je hier. Inmiddels zijn we een poosje verder, is Rhino Wallet flink gegroeid en hebben we dankzij jullie meer dan 1.000 euro kunnen doneren aan de Neushoornstichting.  Zij gebruiken dit geld om het welzijn van de neushoorns wereldwijd te verbeteren. Het bereiken van dit eerste (bescheiden) doel motiveert ons om door te zetten en te zien wat we gezamenlijk kunnen bereiken.


Hoe werkt bijdragen via een aankoop?

Dat gaat heel eenvoudig en snel: Jij koopt een pashouder of ander product uit ons assortiment (We hebben tegenwoordig ook trendy T-shirts en sieraden. Vervolgens wordt er na het afrekenen automatisch 5% van het online aankoopbedrag gedoneerd aan de Neushoornstichting. De actuele tussenstand is te vinden via de donatieteller op de homepage.   


Wil jij ook een modieuze pashouder én tegelijkertijd bijdragen aan het welzijn van deze prachtige maar zeer bedreigde diersoort, klik dan hier voor ons complete aanbod.  


Op naar de 2000!

Pasjeshouder biedt uitkomst
Contant geld verdwijnt. Niet alleen in de supermarkt, maar ook bij donaties aan de deur en het toilet van het tankstation. Steeds meer instanties weig...