Contant geld verdwijnt. Niet alleen in de supermarkt, maar ook bij donaties aan de deur en het toilet van het tankstation. Steeds meer instanties weigeren betalingen met cash. Logisch wat ons betreft. Het is niet alleen veiliger om giraal te betalen, maar ook sneller en hygiënischer. Deze voordelen zijn uiteraard ook van toepassing voor de betalende klant. Om nog maar niet te spreken over het praktisch ongemak van het dragen van contanten.


Verschillende innovatieve concepten spelen hierop in. Een goed voorbeeld hiervan is het betalen met de smartphone, zodat je geen geld meer mee hoeft te nemen en zelfs niet meer aan je plastic bankpasje hoeft te denken. Het liefst zou je zo’n oplossing hebben vooral fysieke pasjes, maar helaas is dat (nog) geen realiteit. Denk bijvoorbeeld aan je ov-chipkaart, toegangspasjes en zorgverzekeringspas.


Hiervoor bestaan inmiddels gelukkig ook oplossingen. Het is namelijk overbodig om hier een grote portemonnee voor te gebruiken. Vanuit dat perspectief heeft de pasjeshouder zijn intrede gedaan. Pasjeshouders zorgen ook voor bescherming van jouw pasjes, maar dan in een compact formaat. Deze gadgets zorgen ervoor dat jouw laatste fysieke pasjes niet rondslingeren, maar ook niet overbodig veel ruimte innemen in de broekzak. Een aantal pasjeshouders biedt nog een bijkomend voordeel: RFID-protectie. Hierover in een volgende blog meer. 


Naast het functionele/praktische karakter van een pasjeshouder, kan het futuristische design niet onbelicht blijven. Het is immers geen geheim dat vandaag de dag het uiterlijk vertoon een belangrijke rol speelt, zeker in het geval van een gadget dat je dagelijks bij je draagt. Het slanke, sexy model van de pasjeshouder past dan ook helemaal in deze tijdsgeest. Combineer dit met een gebruiksvriendelijk schuifmechanisme en je hebt dé gadget van 2020 in handen!


Donaties schieten over de 1.000 euro!
Al meer dan 1.000 euro voor het redden van de neushoorn dankzij jullie! En daar zijn wij ontzettend trots op. In 2018 is Rhino Wallet gestart met de o...